Bel voor een afspraak: 06 511 94 018
Home Over ons Diensten Werkwijze Binnenschilderwerken Buitenschilderwerken Contact

Buitenschilderwerken


Periodiek onderhoud is noodzaak

Buitenschilderwerk heeft als voornaamste doel uw hout- en muurwerk in goede conditie te houden. In ons klimaat is het immers belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Voordat er geschilderd wordt worden beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen en de aansluiting op bestrating nauwkeurig gecontroleerd. Indien het nodig is wordt dat eerst hersteld. Pas als dat allemaal in orde is wordt er geschilderd.

Slimme kostenbesparing

Vaak wordt er te lang gewacht met het plegen van onderhoud. Niet alleen het buitenverfwerk leidt daaronder. Ook veel andere zaken aan het gebouw kunnen schade oplopen door verwaarloosd schilderwerk. Om alles weer in topconditie te krijgen zijn meer behandelingen noodzakelijk. Dat is weggegooid geld dat u, dankzij periodiek buitenschilderwerk, eenvoudig kunt terug verdienen.
U ziet: Buitenschilderwerk levert op den duur een behoorlijke kostenbesparing op.

Repair-care

Is uw houtwerk toe aan kleine herstelwerkzaamheden of grote renovaties? Muytjens Schilderwerken is gecertificeerd om Repair-care houtreparaties/-renovaties uit te voeren.
De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

2013 © Muytjens Schilderwerken
Privacy Policy | Disclaimer
Ontwerp en realisatie:
DesignerWorks